Qysh me u kujdes për lëkurën e foshnjeve?

1.Është e rëndësishme që lëkurën e foshnjes ta mbani të hidratuar.

Përkundër besimit të zakonshëm, pudra për fëmijë nuk është e patjetërsueshme, ndërsa nëse vendosni ta përdorni- bëjeni me masë.

lekura-bebes-3

2.Shmangni sapunat deodorantë me aroma dhe cilësi antibakteriale pasiqë mund të jenë të ashpëra për foshnjen e vogël.

lekura-bebes-2

3.Foshnjet mund të ekspozohen në dritën e diellit pas muajit gjashtë, mirëpo prap ju duhet të aplikoni kremë kundër rrezeve diellore me SPF 30 në tërë lëkurën e ekspozuar.

bebe-2

4.Ndërroni pelenat shpesh, pastrone vendin butësisht duke aplikuar kremë pelenash apo ujë të vakët, prisni derisa të thahet vetvetiu që foshnja mos të ketë kruarje më vonë.

lekura-bebes-1

Qysh me ditë pse fëmijët bëhen agresivë?

Qysh me e zhvillu ndjenjën e dhembshurisë tek fëmijët?