Qysh me i trajtu flokët me kafe?

Kafeja mund të bëj më shumë se sa të jap energji në mëngjes.

Studimet kanë treguar se kafeja mund të stimuloj rritjen e flokëve, dhe njëkohësisht rrit shkëlqimin.

1.Së pari duhet zierë kafeja në mënyrë të rëndomtë.

Në një gotë ujë shtoni 3 lugë të mesme kafe.

2.Pastroni flokët normalisht, duke i shpërlarë mirë.

3.Qëndroni në dush, dhe vendoseni kafenë e ftohur në flokë, duke filluar nga rrënjët.

4.Mbështillni kokën me kapelë dushi dhe lejoni të veprojë prej 30-60 minuta, dhe shpërlani përsëri me ujë të vakët.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?