Qysh me i trajtu flokët e dëmtuar?

Maska prej veze ju ndihmon në përmirësimin e flokëve.

Nese keni flokë të dëmtuar nga dielli i nxehtë.

Ose me maja të dyfishta kjo është mundësia juaj më e mirë për të ndihmuar flokët tuaj.

Përzieni dy vezë të plota me dy lugë ujë.

Përdorni në flokë të lagura nëse e keni kokën e palarë do të ishte shumë dhe bëni si masazh për flokët.

Lëreni 10 – 15 minuta, lajeni me shampo të butë.

Do të ndjeni ndryshime të menjëherëshme tek flokët.

Do ju shkëlqejnë më shumë.

Këtë maskë duhet ta aplikoni dy herë në javë.

 

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?