Qysh me parandalu shpërndarjen e të dhënave nga Whatsapp-i në Facebook?

Më 25 gusht, Whatsapp njoftoi se do ndryshonte termat dhe kushtet e tij të privatësisë.

 

Në një post thoshte se do ndante me Facebook dhe përdoruesit e tij, numrat e telefonit dhe detaje rreth herës së fundit që kishin hyrë në Whatsapp.

logo-promo

Nëse jeni përdorues i Whatsapp, për të parandaluar shpërndarjen e këtyre të dhënave në llogarinë tuaj të Facebook-it  shkoni tek “Settings”, zgjidhni “Account”, “Share my account info” dhe shtypni “Don’t share”.

 

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?