Qysh me i shmangë mikrobet?

1.Bëni dush menjëherë pasi të keni qëndruar pranë dikujt që është i sëmurë.

Mbani pranë vetes xhel antibakterial që të pastroni duart gjatë kohës që qëndroni pranë atij personi.

mikrobe 1

2.Asnjëherë mos hani e pini ushqim dhe pije nga pjatat e gotat e dikujt tjetër, edhe nëse jeni shumë i afërt me atë person.

french fries

3.Mbani një stilolaps me vete në rast se ju nevojitet.

Mos merrni stilolapsin nga dora e dikujt tjetër pasi që kështu përhapen mikrobet në masë të madhe.

mikrobe 3

4.Bëni kujdes të veqantë e të shtuar në banjo publike.

Lëshoni ujin me këmbë, shmangni prekjen me duar, mos u ulni pa mbuluar kapakun me palloma etj.

mikrobe 4

5.Mundohuni të lani duart sa më shumë gjatë ditës.

mikrobe 5

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?