Qysh me shëru reumën?

Për të shëruar reumën luani 30-40 gr xhenxhefil të thatë ose 100 gr xhenxhefil të freskët, e futni në qese.

 

Qesen e vendosni në enë me ujë dhe e lini të vlojë për 5 minuta.

 

Leckën apo thesin prej pambuku e futni në ujë, shtrydheni ujin tepricë dhe e futni në vendin ku ndjeni dhimbje.

 

Lyerjen e bëni çdo pesë minuta dhe këtë e bëni për së paku tri herë.

 

Kjo lyerje ju ndihmon kur keni problem me artritin, reumatizmin, dhimbjet në shpinë, dhimbjet gjatë ciklit menstrual, dhimbjet e dhëmbit, dhimbjet si pasojë e gurëve në veshka, ngërçet në qafë dhe astma.

reuma

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?