Qysh me shëru reumën?

Kur një person preket nga reuma, do të thotë se sistemi imunitar i organizmit ka filluar të sulmojë krahas baktereve dhe viruseve edhe qelizat normale.

Ata që vuajnë nga reumatizmi e dinë mirë se antiinflamatorët,që shërbejnë për të lehtësuar dhimbjen, shkaktojnë dëmtime në stomak e në veshka.

Kështu, duke u munduar që të mjekojnë një sëmundje, shkaktojnë një tjetër.

Për të shëruar reumën bëni ushtrime të paktë dy herë në javë.

  • Kosumoni cajin jeshil
  • Konsumoni fruta me vitaminë A dhe vitaminë C
  • Merrni herë pas here tableta multivitaminë.
  • Rëra është shumë e rëndësishme në shërimin e reumës, kështu që preferohet të bëni plazhë qdo vit.

reume

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?