Qysh me i shëru hemoroidet?

Këtu ju sjellim një ilaçe shtëpiake, të cilat bëjnë mrekulli në eliminimin e hemorroideve.

1.Shumica e mjekëve paralajmërojnë që të mos aplikoni krem hydrocortisone për hemorroide më shumë se dy herë në ditë, dhe se atë duhet përdorur vetëm nga jashtë.

Duke përdorur krem hydrocortisone, ju heqni presionin dhe kruarjet që vijnë me hemorroide, kështu që është një ide e mirë për të aplikuar këtë.

2.Mbipesha mund ju sjell këtë parehati.

Humbja së një, apo disa kileve të tepërta, është diçka që shumica prej nesh e dëshirojmë, kështu që vazhdoni përpara dhe do të shihni që humbja e peshës ndihmon gjendjen tuaj.

3.Ushqime me fibra të lartë, janë një mënyrë e mirë për të ndihmuar që të pastroheni nga hemorroidet. Ju do të ndjeni më pak presion në plagë, dhe ju do të keni mundësi që të uleni më rehatshëm.

Tired of waiting. Bored young businesswoman holding paper and looking away while sitting on chair against grey background
Tired of waiting. Bored young businesswoman holding paper and looking away while sitting on chair against grey background

 

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?