Qysh me shëru gjëndrën tiroide?

Qepët e kuqe përmbajnë veti të fuqishme anti-bakteriale dhe anti-inflamatore.

Gjithashtu, janë të pasura me vitamine dhe minerale, duke përfshirë magneziumin, kalciumin, vitaminën K, C dhe vitaminën B6.

Këto të fundit pastrojnë lëkurën, shkatërrojnë bakteriet dhe mikrobet.

Qdo natë, para se të flini merrni një qepë të kuqe dhe preni atë përgjysmë.

Me gjysmën e qepës masazhoni fytin në lëvizje rrethore për disa minuta.

Mos e lani fytin pasi të keni kryer këtë veprim.

Lëngu i qepës do të stimuloj shërimin e gjëndrës tiroide.

gjendra

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?