Qysh me i shëndrru flokët e mbyllura në bjonde?

1.Për të krijuar ngjyën e përkryer bjonde në nuanca ngjyrë argjendi ju nevojitet bllanzh apo zbardhues flokësh, hidrogjen dhe toner.

2.Përzieni zbardhuesin bazuar në instruksionet në zbardhuesin që keni blerë.

3.Aplikoni zbardhuesin në gjithë gjatësinë e flokut si dhe në rrënjë.

4.Lejoni zbardhuesin të veproj për aq kohë sa sygjerohet në udhëzimet e zbardhuesit.

5.Shpërlani flokët, largoni zbardhuesin dhe pastaj aplikoni tonerin.

Pasi të ketë qëndruar aq kohë sa duhet toneri, shpërlani dhe aplikoni sasi të madhe të zbutësit për flokë.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?