Qysh me rujt shëndetin e dhëmbëve?

Woman teeth

Pastrimi

Hapi 1:
Lani dhëmbët tuaj, së paku një herë në ditë, e sidomos para se të bini të flini.

Hapi 2:
Kur jeni duke i larë dhëmbët, dy minutat e para pastrojeni ata me brushë të thatë.

Hapi 3:
Lëvizni brushën mirë në tërë gojën.

Kujdesi

Hapi 1:
Mos hani gjëra të forta dhe të ëmbla.

Hapi 2:
Mos pini/hani ushqime të ngrohta shumë, ose tejet të ftohta, e sidmos mos i bëni këto të dyja së bashku.

Hapi 3:
Provoni të hani sa më pak fara të cfardo lloji qofshin.

  • Anonim

    E me qfar Paste ish kan ma mir huashuahusadhaud

    • Diamant

      Lacalut Aktive.

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?