Qysh me rritë qepë në shtëpi?

Bleni sythet e qepëve dhe një shishe plastike prej 2 deri në 5 litra.

Lajeni mirë shishen, prejeni atë nga anesh në shumë vrima, varësisht sa sythe keni, në mënyrë që të mund të dalin gjethet e qepeve jashtë shishes plastike.

Mbusheni shishen ngadalë me dhe në të njejtën kohë vendosni kokrrat e qepeve.

Rezultati më i mirë do të arrihet nëse shishen plastike të mbjellur me qepë e vendosni diku në një vend me diell për të paktën 6 orë në ditë.

qepe

Qysh me largu mykun nga lavatriqja?

Qysh me ditë çfarë i dëmton trëndafilat?