Qysh me rritë kapacitetin e mushkërive?

qyshmekapacitetin

Hapi 1:
Merrni frymë thellë, merrni frymë plotësisht dhe ngadalë.

Hapi 2:
Ajri le të hyjë thellë në mushkritë tuaja, dhe në barkun tuaj.

Hapi 3:
Lëshojeni ajrin ngadalë.

Hapi 4:
Lajeni fytyrën me ujë.

Hapi 5:
Relaksoni muskujt tuaj, dhe mbajeni frymën.

Hapi 6:
Lëshojeni frymën ngadalë, kështu radhazi 3-4 herë.

Hapi 7:
Merrni frymë normal disa herë.

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?