Qysh me rikthy shkëlqimin e hekurit?

Në fillim, hiqni pëlhurat e ngjitura nga fundi i hekuirt.

Nëse nuk mund ta bëni me dorë, atëherë provoni me një pincetë ose shkop druri.

Pasi ta keni pastruar mirë, apikojeni këtë teknikë të thjeshtë:

Hidhni disa lugë kripë në një pecetë pambuku, të cilën e keni vendosur në tavolinën për hekurosje apo ndonjë sipërfaqe tjetër të sheshtë.

Lëshojeni hekurin në temperaturë të lartë dhe pasi të fillojë të ngrohet, filloni ta hekurosni pecetën  e cila është e mbuluar me kripë.

Hekurosni për pak kohë e më pas fikni hekurin.

Kur plotësisht të ftohet, pastrojeni apo fshini fundin me një leckë të lagur.

hekurosje

Qysh me i ditë arsyet e djersitjes gjatë natës?

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?