Qysh me rigjeneru lëkurën e djegur nga dielli?

Caji i gjelbër ka përbërës antiinflamatorë dhe antioksidues, përbërës të cilët ndihmojnë qelizat e lëkurës të shërohen dhe të rigjenerohen.

Përbërësit:

  • 3 qese caj të gjelbër
  • 1 lugë mjaltë.

Në një enë kombinoni cajin e gjelbër i cili gjendet brenda qeseve, me mjaltën.

Aplikojeni në lëkurën e djegur për 20 minuta.

Shpërlani me ujë të vakët dhe lejoni të thahet lëkura vetë pa e fshirë.

lekur e djegur

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?