Qysh me reduktu rënien e flokëve?

1.Niveli i lartë i stresit mund të dërgoj në disa tipë të humbjes së flokëve.

Mundohuni të relaksoheni dhe të qëndroni larg nga stresi i panevojshëm.

renie-e-flokevr-1

2.Baza e flokëve varet 25% nga uji, prandaj pini të paktën 6 gota ujë në ditë.

Kjo do të ndihmoj të qëndroni të hidratur dhe flokët do të rriten më shpejtë.

renie-e-flokevr-2

3.Aplikoni lëngun e qepës në lëkurën e kokës për të shmangur rënien e flokëve, masazhoni për disa minuta dhe shpërlani.

renie-e-flokevr-3

4.Shtypni disa thelpinjë hudhre dhe shtoni vaj kokosi.

Masazhoni lëkurën e kokës me këtë përzierje.

Përsëritni 2-3 herë në javë.

renie-e-flokevr-4

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?