Qysh me reduktu celulitin?

1.Balancimi i hormoneve

 

Balancimi i duhur i hormoneve ju ndihmon në reduktimin e celulitit.

 

Kjo për faktin se hormonet e çrregulluara luajnë një rol të madh në formimin e celulitit.

celulit

 

2. Omega 3

 

Tanimë është e vërtetuar që konsumimi i vitaminave dhe omega 3 janë shumë me rëndësi për reduktimin e celulitit, mirëpo është e rëndësishme që të provohet edhe trajtimi i drejtpërdrejtë i lëkurës me produktet që përmbajnë vitamina apo omega 3.

celulitttt-4

 

3.Trajtimi me brushë të thatë

 

Kjo metodë ju ndihmon në hapjen e poreve, andaj edhe është e rëndësishme që ta aplikoni çdo ditë.

Pra, thjesht merrni një brushë të thatë dhe para se të futeni në dush e trajtoni lëkurën me të.

 celulitttt-2

Lëvizjet e brushës, kur është në kontakt me lëkurën, duhet të jenë në formë rrethore.

 

4. Ushtrimet për humbje të peshës

 

Ushtrimet për humbje të peshës janë shumë të rëndësishme për reduktimin e celulitit, sidomos nëse ushtrimet që ju i bëni trajtojnë pjesët më të prekura të celulitit.

 

Nëse dëshironi ta reduktoni celulitin në gjithë trupin, përqendrohuni në ushtrimet kardiovaskulare.

   

celulitttt-1

 

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Qysh me arritë trupin e përsosur?