Qysh me përmirësu qarkullimin e gjakut?

1.Piperi i kuq siguron qarkullim të mjaftueshëm  të gjakut dhe mban zemrën e shëndetshme.

Gjithashtu ndihmon në tretjen e ushqimit.

qarkullimi-gjakut

2.Kakao është burim i shkëlqyeshëm i magnezit, i cili zvogëlon efektet e stresit në trup.

Parandalon edhe sëmundjet kardiovaskulare.

qarkullimi-gjakut-2

3.Hudhra mban nën kontroll kolesterolin, si dhe parandalon infeksionet e ndryshme.

Nga konsumimi i hudhrës parandalohet grumbullimi i trombociteve.

qarkullimi-gjakut-3

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?