Qysh me përmirësu lëkurën me ujë të orizit?

Uji orizit përmirëson çehren e lëkurës tuaj dhe e bën atë më të shëndetshme dhe të përsosur.

Për të përdorur ujin e orizit, ju duhet ta lini një sasi të orizit të qëndrojë për një kohë në ujë dhe atë lëng ta vendosni në lëkurën e fytyrës në formë të tonerit.

Lëreni të qëndrojë ashtu për 5-10 minuta më pas masazhoni fytyrën për disa minuta.

Krejt në fund, pastrojeni fytyrën me ujë dhe përsëriteni këtë metodë çdo ditë për rezultate sa më të mira.

oriz

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?