Qysh me përgaditë vezë të mbushura?

Përbërësit:

  • 5 vezë
  • 100 gram majonezë
  • 100 gram ajkë
  • Majdanoz
  • Kripë.

Zihen vezët 10-12 minuta.

Qërohen, prehen përgjysmë dhe në një enë vendosen të verdhat e vezëve.

Shtohen të gjithë përbërësit e tjerë.

Përzihet masa dhe mbushen hapësirat në të bardhat e vezëve.

Qysh me pastru melçinë me pije natyrale?

Qysh me ditë pijen që përshpejton metabolizmin?