Qysh me përgaditë smoothie të gjelbër?

Përbërësit:

  • 2 kivi
  • 2 molla
  • ½ gote brokoli
  • Arra
  • 1 gotë ujë.

Vendosen të gjithë përbërësit në blinder dhe kombinohen.

Kjo smoothie është e pasur me vitaminën K, E dhe B.

Konsumohet në mëngjes, para drekës apo darkës.

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?