Qysh me përgaditë Smoothie me shije tropikale?

Përbërësit:
-2 filxhan me perime të pranverës
-1 avokado
-1/2 filxhan lëng limoni
-1 filxhan mango
-1 filxhan papaja
-1/4 filxhan me fara kungulli.
Përgaditja:
Vendosim të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe shtojmë pak ujë.

Presim disa sekonda dhe më pas e servojmë në gota të vogla.6smoothie-me-shije-tropikale

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?