Qysh me përgaditë Smoothie me mollë?

Përbërësit:
-1 banane
-1 mollë
-Disa kokrra rrush
-Ujë ose qumesht sipas dëshirës.
Përgaditja e smoothie-t është shumë e thjeshtë.

Lani dhe pastroni të gjithë përbërësit, me pas coptoni ato në copa të vogla dhe vendosini në gotën e madhe ose të vogël në bazë të sasi që ju do të përdorni.
Ju mund të shtoni një sasi të vogël uji ose qumësht.

smoothie-me-molle

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?