Qysh me përgaditë Smoothie me kafe?

Përbërësit:
▪ 30 ml kafe të ftohtë të fortë apo 1 espresso të ftohtë
▪ 200 ml qumësht
▪ 3 kupa akullore na vanilja
▪ 2 katrorka akull
▪ 1 keks çokollate
▪ krem apo thërrmija çokollate

Përgatitja:
Qumështi dhe kafeja vendosen në blinder.
Shtohet 2 kupa akullore dhe akulli, përzihet masa derisa të bashkohet.

Pasi të jetë fituar përbërje e lëmuar, smoothie vendoset në gota të gjata.
Zbukurohet pija me kupat e tjera të akullores, me keks e çokollatës të thërrmuar apo krem.

smoothie-me-kafe

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?