Qysh me përgaditë smoothie me arra?

Përbërësit:

  • 1 banane
  • 30 gram arra
  • 1 gotë qumësht
  • 1 lugë mjaltë.

Vendoset në blinder bananja e copëtuar.

Shtohet qumështi, arrat dhe mjalta.

Përzihet derisa të jetë kombinuar plotësisht dhe të jetë bërë konsistencë e smoothieve dhe shërbëhet.

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?