Qysh me përgaditë Smoothie me ananas?

Përbërësit:

-1 grusht sallatë jeshile
-1 banane
-1 portokall
-1 filxhan ananas
-1 grusht boronicë
-Ujë

Pastrohet sallata jeshile dhe vendoset në blinder.

Shtohen pemët dhe ujë sipas dëshirës.

Përzihet derisa të bëhet masa e butë dhe servohet në gotë të gjatë.

smoothie-me-ananas

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?