Qysh me përgaditë shampo për largimin e yndyrës së tepërt të flokëve?

Përbërësit:

  • Shampo i zakonshëm
  • Kripë e trashë.

Në shampon të cilin e përdorni për të larë flokët merrni një lugë kripë të trashë dhe vendoseni në shishe.

Tundet shishja mirë dhe lejohet të qëndojë në vend të ftohtë për 2 javë.

Pas dy javësh filloni të lani flokët qdo herë më ketë shampo, dhe do të vëreni se yndyra e tepërt e flokëve do të filloj të eleminohet.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?