Qysh me përgaditë sallatë me misër?

Përbërësit:

  • ½ kg misër
  • 2 speca të gjelbër
  • 1 qepë
  • Repa të kuq
  • Lëng limoni
  • Vaj
  • Kripë
  • Piper.

Copëtohen specat dhe pastrohen nga farat.

Qepa grihet imët dhe rrepat priten në rrathë.

Të gjitha përzihen me masën e misrit, spërkaten me lëng limoni, vaj, kripë dhe piper.

Sallata qëndron ne vend të ftohtë e pastaj zbrazet në enë qelqi.

Qysh me përgaditë sallatë me misër?

Sallatë me tranguj, mentë dhe djath