Qysh me përgaditë sallatë më këpurdha?

Përbërësit:

  • 200 gram këpurdha
  • 50 gram tranguj turshi
  • 500 gram patate të ziera
  • 2 gota ajkë
  • Kripë
  • Piper
  • Majdanoz.

Këpurdhat priten në fleta.

Patatet piten në kube dhe zihen.

Trangujt priten në pjesë të vogla.

Të gjitha përzihen me qepë të grira imët.

Shtohet majdanozi, kripa, piperi.

Si dhe në fund shtohet ajka dhe përzihen të gjitha mirë dhe servohet.

Qysh me përgaditë sallatë me misër?

Sallatë me tranguj, mentë dhe djath