Qysh me përgaditë pije për largimin e toksinave?

Përbërësit:

  • 1 lugë lëng nga limoni i gjelbërt
  • 5-6 fleta menteje
  • 1 lugë sheqer
  • 4-5 copa trangulli
  • 1 gotë ujë tonik.

pije-per-largimin-e-toksinave-1

1.Kombinoni në një gotë për përzierje lëngun e limonit, sheqerin, dhe ujin tonik.

Përzieni mirë derisa të tretet sheqeri.

pije-per-largimin-e-toksinave-2

2.Shtoni në gotë fletat e mentes dhe copat e trangujve.

pije-per-largimin-e-toksinave-3

3.Përzieni edhe një herë dhe vendosni në gotën për servim.

pije-per-largimin-e-toksinave-4

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?