Qysh me përgaditë patëllxhanë të skuqur?

Përbërësit:

  • ½ kg patëllxhanë
  • 3 vezë
  • Miell
  • Galetë
  • Kripë
  • Piper.

Pastrohen patëllxhanët, qërohen dhe priten në rrathë ose në pjesë të gjata.

Kriposen dhe pas ½ ore shpërlahen dhe kullohen mirë.

Patëllxhanët kalohen në miell, vezë të tundura dhe skuqen në vaj të nxehtë.

patellxhan

 

Qysh me pastru melçinë me pije natyrale?

Qysh me ditë pijen që përshpejton metabolizmin?