Qysh me përgaditë patate me mish të thatë?

Përbërësit:

  • 500 gram përshutë
  • 1 ½ kg patate
  • 200 gram kaqkavall
  • 3 lugë gjalpë
  • kripë
  • piper.

Patatet qërohen dhe priten në rrathë, vendosen në tavë.

Shtohet pak kripë, mishi i copëtuar dhe kaqkavalli.

Mbi rradhitet pjesa tjetër e patateve, ku vendoset mishi i mbetur, kaqkavalli e mbi të copa gjalpi.

Hidhet pak ujë dhe futet në furrë të nehtë me temperaturë 200 gradë.

Pas 30 minutash ulet temperatura në 180 gradë.

Dhjetë minuta para përfundimit, shtohet kaqkavall, mbulohet me folie dhe tava futet në furrë derisa të shkrihet kaqkavalli.

Qysh me pastru melçinë me pije natyrale?

Qysh me ditë pijen që përshpejton metabolizmin?