Qysh me përgaditë maskë me vezë për lëkurë?

Përbërësit:

  • 2 të verdha vezësh.

E verdha e vezës përmban proteina që ndihmojnë lëkurën të rindërtohet, mbi të gjitha kur përmban shenja nga aknet.
Po ashtu këto proteina e largojnë vajin e tepruar që bllokon poret dhe heq qelizat e vdekura.

Merreni një enë dhe hidhni dy të verdha vezësh, e aplikoni në fytyrë dhe e lini të thahet për 20 minuta.

Pastaj, e largoni me ujë të ftohtë.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?