Qysh me përgaditë maskë për zgjatjen e flokëve?

Përbërësit:

  • 1 vezë
  • 1 lugë mjaltë
  • 1 banane
  • ½ gote birrë.

Vendosen të gjithë përbërësit në mikser dhe përzihet derisa të formohët një masë homogjene.

Aplikohet maska në flokë, duke filluar nga rrënja e në gjithë gjatësinë e flokut.

Mbështillet koka në qese plastikeje dhe lejohet maska të veprojë për 1 apo 2 orë.

Shpërlahet si zakonisht.

zgjatje

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?