Qysh me përgaditë maskë për zbutje të flokëve?

Përbërësit:

  • ½  avokado
  • 1 lugë vaj kokosi
  • 1 lugë vaj ulliri
  • maske me avokado 1

1.Në një enë shtypni me piru brendinë e gjysmës së avokados.

Shtoni vajin e kokosit dhe vajin e ullirit dhe përzieni masën.

maske me avokado 2

2.Aplikojeni maskën e përgaditur në flokë, dhe krihni flokët që të shpërndahet maska në të gjithë flokët njësoj.

Lani flokët pas gjysmë ore.

maske me avokado 3

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?