Qysh me përgaditë maskë për shtimin e volumit të flokëve?

Përbërësit:

  • 50 ml vaj ricini
  • 50 ml vaj rozmarine
  • 50 ml vaj ulliri.

Kombinohen të gjitha llojet e vajërave në një enë.

Në flokë të thata aplikohet vaji në gjatësinë dhe rrënjën e flokëve.

Ndërsa, nëse keni flokë të yndyrshme atëherë vaji aplikohet vetëm në gjatësinë  e flokut e jo në rrënjë.

Mbahet vaji për të paktën 2 orë, dhe pastaj lahen flokët në mënyrë të zakonshme.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?