Qysh me përgaditë maskë për fytyrë të thatë?

Përbërësit:

  • ½ avokado
  • 2 lugë kos
  • 1 lugë mjaltë.

Avokado shtypet në formë kremi.

Shtohet pastaj kosi dhe mjalti.

Përzihet dhe aplikohet maska e përgaditur në fytyrë të pastër.

Lejohet të veprojë për 15 minuta dhe pastaj shpërlahet me ujë të vakët

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?