Qysh me përgaditë maskë për flokë me vajëra natyral?

Përbërësit:

  • 5 lugë vaj kokosi
  • 3 lugë vaj ulliri.

Kombinoni vajin e kokosit me vajin e ullirit.

Mbuloni gjatësinë e flokëve me vaj, duke u fokusuar në majet e flokëve.

Mbështillni flokët dhe lejoni të veprojnë vajërat për 15-30 minuta.

Pastroni flokët.

vajera

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?