Qysh me përgaditë maskë për flokë të dobëta?

Përbërësit:

  • 1 gotë birrë
  • 1 lugë vaj luledielli
  • 1 vezë.

Vendoseni birrën në një enë.

Shtoni vajin e lulediellit dhe vezën e tundur paraprakisht.

Përzieni mirë dhe aplikojeni në flokë të lagura.

Pas 15 minutash shpërlani me ujë të ftohtë.

Ky trajtim mund të bëhet qdo dy javë.

birre 1

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?