Qysh me përgaditë maskë për flokë të dëmtuara?

Përbërësit:

  • 2 të verdha veze
  • ½ avokado.

Shtypni avokadon në një enë.

Shtoni të verdhat e vezës dhe përzieni derisa të bëhet një masë e vetme.

Aplikoni në flokë të thata dhe lejoni maskën të veproj për 40 minuta para shpërlarjes.

avoka

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?