Qysh me përgaditë maskë për flokë me birrë?

Birra përmban vitaminë B, kalcium, bakër, krom, hekur, acid folik.

Përbërës këta që ndikojnë në forcimin dhe shëndetin e flokut.

Përbërësit:

  • 1 e verdhë veze
  • 1 banane
  • 100 ml birrë.

Shtypet bananja dhe në enë shtohet mjalti dhe veza.

Kombinohet masa mirë.

Në flokë të lagura aplikohet maska në gjatësinë e flokëve si dhe në rrënjë.

Pas 2 orë shpërlahen flokët me ujë të vakët.floke-1

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?