Qysh me përgaditë maskë për duar me karotë?

Përbërësit:

  • 1 karrotë
  • 1 lugë mjaltë
  • 1 lugë vaj ulliri.

Në rende grini karrotën e pastruar.

Shtoni mjaltën dhe vajin e ullirit.

Përzieni maskën e përgaditur dhe aplikojeni në duar duke masazhuar me gishtërinjë.

Pas 20 minutash shpërlani, dhe si rezultat do të keni duar të shëndetshme dhe do të parandaloni plakjen e lëkurës në duar.

maske me karote