Qysh me përgaditë maskë me patate për pastrimin e lëkurës?

Përbërësit:

  • Lëngu i 1 patateje
  • lëngi i ½ limoni.

Në blinder grihet patatja, nga e cila nxiret lëngu dhe vendoset në një enë.

Në enë shtohet gjithashtu lëngu i gjysmë limonit.

Përzihet maska e përgaditur dhe me anë të pambukut aplikohet në fytyrë duke masazhuar në lëvizje rrethore.

Lihet të veprojë për gjysmë ore dhe pastaj shpërlahet me ujë të vakët.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?