Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?

Për të përgaditur lule të freskëta dekoruese, që gjithashtu shërbejnë për përzierjen e koktejeve të ndryshme.

Nevojitet:

  • Lule të freskëta sipas zgjedhjes suaj
  • ngjitës
  • rrëmojsa të gjata

1.Hapi i parë është prerja e bishtit të lules.

Pastaj, merrni rrëmojsën dhe vendoseni në vend të bishtit, në lule.

2.Hapi i dytë dhe i fundit është sigurimi i lules me rrëmojsë me anë të ngjitësit shirit.

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?