Qysh me përgaditë krofne me jogurt?

Përbërësit:

  • 3 vezë
  • 1 gotë kos
  • 14 lugë miell
  • 1 pecivë
  • Vaj
  • Sheqer pluhur.

Në një enë vendosen të gjithë përbërësit, përveq sheqerit pluhur.

Me lugë nxiren krofnet dhe hidhen në yndyrë të nxehtë për tu fërguar derisa të skuqet.

Krofnet kalohen në sheqer pluhur dhe shërbehen. 

Qysh me përgaditë kifle me bajame?

Qysh me përgaditë krofne me jogurt?