Qysh me përgaditë koktej Oreo Bomb?

Përbërësit:

  • 30 ml Baileys
  • 30 ml Disaronno
  • 4 copa Oreo
  • Pak qumësht
  • Akullore vanillë.

Përzihen të gjithë përbërësit së bashku derisa të bëhet një masë e vetme.

Servohet në gotë dhe dekorohet me kremë të rrahur dhe 1 copë Oreo.

-Recetë nga Morena Bar 1996-oreo-bomb

 

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?