Qysh me përgaditë koktej Gipsy Groove?

Përbërësit:

  • 30 ml Baileys
  • 30 ml Kahlua
  • 10 gram Red Neto
  • 10 gram Blue Neto
  • 10 gram Orange Neto.

Në gotë për servim shtohen 30 ml Baileys, dhe me kujdes shtohen 30 ml Kahlua mbi.

Dekorohet me tri ngjyrat e ndryshme.

-Recetë e marrur nga Morena Bar 1996-

gipsy-groove

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?