Qysh me përgaditë kafe irlandeze?

Përbërësit:

  • 5 filxhana nescafe
  • 1 gotë ajkë
  • 4-5 gota likeri whiskey
  • Sheqer.

Së pari tundet ajka dhe përgaditet kafeja.

Në gota hidhet whiskey i nxehtë i cili ndizet flakë.

Shtohet kafeja e nxehtë, dhe mbi shtohet ajka e tundur.

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?