Qysh me përgaditë desert me banane?

Përbërësit:

  • 2 banane
  • Qokollatë e shkrirë
  • Miell kokosi
  • Akullore
  • Pemë.

Qërohen bananet, priten për së gjati dhe vendosen në pjatë deserti.

Mbi shtohet qokollatë e shkrirë.

Shtohet edhe kokosi.

Anash vihen 2 toptha akulloresh dhe pemë të copëtuara.

deser-me-bannane

Qysh me përgaditë ëmbëlsira me luleshtrydhe?

Qysh me përgaditë gurabi me susam?