Qysh me pastru pasqyrën?

Mjeti më i mirë që mundë ta përdorni për pastrim, është uthulla.

Uthulla është mjeti më i vjetër dhe më i lirë për pastrimin e qelqit, si dhe është ekologjikisht më i shëndoshë për ambientin.

  1. Që të pastroni vajrat nga pasqyrat, në ujë të ngrohtë shtoni uthull dhe me këtë lagni letër gazete. Me letrën e gazetës do t’i pastroni të gjitha njollat dhe do të fitoni shkëlqim të mirë të qelqit.
  2. Nëse pas dushit avullohet pasaqyra, lyeni me shkumë rroje, dhe pas kësaj përshkoni pasqyrën me leckë të thatë të mikro-fijeve
CB041752
CB041752

.

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?